Fiii lui Ion Dolănescu nu au îngropat securea războiului. La peste 8 ani de luptă pe moștenirea lăsată de Ion Dolănescu, Ionuț și Dragoș continuă să-și arunce săgeți. În scandalul lor au fost implicate, de-a lungul timpului, și mamele celor doi.
Frații Dolănescu își dau replici unul altuia, cum prind ocazia. Mai întâi Dragoș i-a reproșat lui Ionuț că ar fi în stare să o cheme pe Maria Ciobanu pe scenă chiar dacă ar fi nevoit să o aducă în cărucior, numai să facă bani. 
Ionuț nu s-a lăsat impasibil la vorbele lui Dragoș și i-a trântit replica: ”Probabil şi-ar fi dorit şi el (n.r. Dragoş) să aibă o mamă ca Maria Ciobanu, să cânte până la 80 de ani, însă mama lui face o altă meserie şi mă tem că e o nulitate acolo, în ţara lor (n.r. Costa Rica)”. La rândul lui, Dragoș nu s-a oprit.”
La rândul lui, Dragoș nu s-a oprit.
„Mama este medic ginecolog, peste 10 ani a fost director de spital, apoi si-a deschis cabinet privat într-o zonă de oameni săraci. Acum e cunoscută drept doctorița săracilor. Cine știe câte sute de vieți a salvat mama, că toți cei care lucrează în domeniul sănătății. Dacă nu apari la tv sau în ziar nu înseamnă că nu ești important sau că meseria ta nu este de valoare. 99 % dintre oamenii din țară nu apar la tv și asta înseamnă că sunt nulități? Și tot un medic ginecolog ca mama mea, a asistat-o la cele trei nașteri pe soția lui Ionuț. Mai poți să spui că acest medic este o nulitate?”, a povestit Dragoș Dolănescu, pentru ziarul Click!
Acesta a ținut să puncteze și faptul că el s-a întreținut singur la facultate și nu a făcut carieră pe spinarea părinților, ca fratele lui, Ionuț: „M-am întreținut singur, am muncit ca să pot fi la facultate. În schimb, Ionuț a avut noroc cu numele părinților și s-a lansat ușor. El nu a luat-o de la zero ca alți artiști. A avut totul pe tavă…”, 

Citeste si...
Maria Ciobanu, o bunică fericită.