Liderul PSD Liviu Dragnea a avut vineri, după CEx, o primă reacție după ultima fotografie dată publicității de Victor Ponta, care îl surprindea pe el alături de Laura Codruța Kovesi și George Maior.

„Nu m-a întrebat nimeni, dar am insistat eu să vorbesc despre asta (c.n în Cex). A continuat șirul de poze ale unui turnător. N-am ascuns niciodată că am avut întâlniri la care participau zeci de oameni din toate partidele, din toate instituțiile. Ponta a numit-o și noi am dat-o jos. În mandatul meu de președinte, Kovesi a plecat de la DNA. Un om care a făcut enorm de mult rău și nu a fost singura. (…) I-am cerut lui Maior, înțeleg că el este arhivarul de serviciu, să dea toate pozele. Văd poze de la o întâlnire semi-publică. Pe canapeaua aia au stat mulți. (…) Dacă are poze cu noi îmbrățișați sau alte poze să le dea”, a spus Dragnea.

Citeste si...  DIICOT anchetează declaraţiile liderilor UDMR. Procurorii au început URMĂRIREA PENALĂ

Fostul lider al PSD Victor Ponta a postat, joi, pe Facebook, o fotografie în care Liviu Dragnea apare alături de George Maior, Laura Codruța Kovesi și Gabriel Oprea, susținând că liderul social-democrat este asemeni unui „pilot nebun și disperat gata să distrugă tot”.