Karen si Jennifer Lopez au stiut inca de la varsta de 16 ani ca scopul lor in viata este acela de a arata ca idolul lor, cantareata J.Lo, al carui nume se intampla sa il poarte chiar daca nu sunt rude.

doua-femei-au-cheltuit-zeci-de-mii-de-lire-ca-sa-arate-ca-jennifer-lopez-e-un-blestem-vezi-rezultatul_size2

Astfel, ele si-au convins mama sa investeasca o multime de bani la estetician – chiar daca erau minore – pentru a se urca pe masa de operatii si a-si modela trupul astfel incat sa ii semene divei latino.

Acum, cand cele doua au 20, respectiv 23 de ani, sustin ca regreta pasul facut in adolesecenta si ca ar face orice pentru a da timpul inapoi. Motivul? Au atras inca de la varste fragede prea multa atentie cu sanii si posterioarele lor marite artificial.

Fundul meu este atat de mare incat s-a trasnformat in blestem. Cand ies in club, toti baietii vor sa puna mana pe el si pana si fetele vor sa faca poze cu mine. Pimesc mult prea multa atentie si acest lucru ma enerveaza„, a spus Karen, de 20 de ani.

operatii_estetice_jlo

Uneori se incalca limitele. Barbatii ma claxoneaza pe strada, ma fluiera si chiar ma pipaie. Si femeile ma opresc si ma roaga sa le las sa imi atinga posteriorul„, a mai spus si Jennifer, de 23 de ani, proaspat devenita mamica.

Prima care a urcat pe masa de operatie a fost Jennifer, care la doar 15 ani si-a facut o marire de bust. Mai apoi si-a facut o liposuctie pentru a-si aplatiza abodmenul.

Citeste si...  6 vedete nonconformiste care şi-au vopsit părul în stilul curcubeu