Partida dintre România și Ungaria, de pe „Arena Națională”, contând pentru preliminariile Euro 2016, generează un interes enorm în rândul microbiștilor români, doar 1 000 din cele 40 000 de bilete puse la vânzare online mai fiind disponibile.

22_Marica_Lib-465x390

Începutul bun al „tricolorilor” în campania de calificare pentru Campionatul European din 2016, victorie contra Greciei, la Pireu, scor 1-0, i-a apropiat și mai mult pe fanii naționalei României de jucători. „Cel mai probabil, nu va mai fi nici un bilet nerezervat, astfel că nu vor mai fi puse la vânzare şi la case”, a declarat un reprezentant al FRF, conform gsp.ro.

Așadar. sunt șanse mari ca meciul din 11 octombrie, împotriva selecționatei Ungariei, să se desfășoare cu casa închisă. Momentan, mai sunt locuri doar la VIP I şi VIP 2, precum şi pe inelul trei la tribuna I şi la tribuna a II-a. Recordul de asistență la un  meci al „tricolorilor”, pe Național Arena, datează din 16 octombrie 2012, când, la înfrângerea împotriva Olandei, scor 1-4 , au asistat 53 329 de spectatori.

Citeste si...
Procurorii suceveni, primii care dispun control judiciar pentru o perioadă determinată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.