Drăghici suferise în urmă cu câteva zile un atac cerebral

draghici

Directorul CFR Marfă, Dragoş Drăghici, a murit, duminică seară la spitalul Elias, unde era internat de câteva zile. Decesul a survenit la ora 18.30, diagnosticul medicilor fiind hematom intracerebral cu evoluţie severă, a precizat managerul Spitalului Elias, prof. dr. Doina Dimulescu.

Dragoş Drăghici a fost operat de urgenţă la Elias, în 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral şi oprirea sângerării. După operaţie, directorul general al CFR Marfă a fost dus în secţia de Anestezie şi Terapaie Intensivă, în comă şi cu protezare ventilatorie, preciza, în 30 ianuarie, managerul spitalului.

Numele directorului CFR Marfă apare în dosarul în care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), a fost arestat preventiv, fiind acuzat de cumpărare de influență, după ce i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia.

Dragoş-Alexandru Drăghici, jurist de profesie, a fost numit director general la CFR Marfă în februarie 2013. El lucrase anterior în managementul unor companii naţionale şi multinaţionale.

 

Citeste si...  Veste bombă la ProTv! Cei trei chefi de la "MasterChef" au fost concediaţi