După mai multe certuri și împăcări, toate pornind de la infidelitățile mai tânărului ei iubit, Dianei Munteanu i-a revenit zâmbetul pe buze. Vedeta TV i-a mai dat o șansă lui Bogdan Nemțeanu și, după ce s-au împăcat pe litoralul românesc, au dat o fugă în Creta, Grecia, scrie libertatea.ro.


Când nimeni nu le mai dădea vreo șansă de împăcare, Bogdan reușea să o recucerească pe Diana Munteanu și să-o facă să-i mai dea o șansă. Chiar dacă prezentatoarea TV părea că nu mai vrea să audă de tânărul care a înșelat-o în repetate rânduri, se pare că dragostea a învins din nou. Așa se face că, în urmă cu o săptămână, cei doi și-au resusciatat relația și par că au uitat de toate problemele din trecut. După ce au mers împreună la nunta unor prieteni, cei doi au plecat și în Grecia, pentru a se bucura unul de celălalt fără să se mai ferească de ochii curioșilor.

Citeste si...  Care sunt cei mai faimoşi sâni din România?!


Dianei Munteanu i-a revenit zâmbetul pe buze după împăcarea cu „Bi”


Diana Munteanu a trăit cu patos relația cu Nemțeanu și s-a consumat enorm de fiecare dată când auzea că „Bi”, așa cum îi spun prietenii, își dă întâlnire cu diverse tinere. Vă reamintim că pe parcursul relației cu prezentatoarea TV, Bogdan a înșelat-o ba cu Diana Gureșoaie, o fostă iubită, ba cu Magda Pălimariu sau cu Calina Roman, nepoata Oanei Roman, și chiar se zvonea că el ar fi și motivul pentru care Alina Crișan s-a despărțit de Ddy Nunes. Cu toate acestea, după separarea de tânărul cu opt ani mai mic decât ea, Diana părea mai tristă decât în perioada în care suferea din cauza certurilor. Astfel, conștientizând că fericirea ei este mult mai importantă, i-a mai dat o șansă tânărului.