Frumoasele noastre în cele mai fierbinţi ipostaze

goale (1)

Actriţele din România, şi nu numai, nu se dau înapoi să apară în scene de nuditate când scenariul o cere. Însă sunt şi actriţe care, mândre de corpul lor apetisant, au ales să pozeze goale în revistele dedicate bărbaţilor.

goale (2)

Cristiana Răduţă este actriţă la Teatrul Metropolis din Bucureşti şi este soţia cunoscutului om de afaceri Costel Bobic. Dar a mai şi cântat. Prin 2002, melodia şi videoclipul „Amor, Amor” a fost extrem de remarcat de public. Între timp, a renunţat la cariera muzicală şi s-a întors la actorie, mai ales că a studiat la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, la clasa lui Mircea Albulescu.

goale (4)

Era deja cald în acea zi din vara lui 2005, dar asta n-a împiedicat-o pe Ioana Ghinghină să mai crească temperatura cu câteva grade Celsius, atunci când s-a dezbrăcat pentru un pictorial fierbinte în revista cu iepuraşi. „Cu Ioana Ginghină, pe care o consider o fată extraordinară, am negociat cel mai puţin din istoria revistei: 5 minute!”, spunea într-un interviu Dan Silviu Boerescu. Acum, Ioana Ginghină are o familie reuşită şi o fetiţă minunată, iar cariera îi este una de succes, fiind implicată în tot felul de proiecte artistice. De curând, împreună cu soţul ei, Alexandru Papadopol, a apărut în telenovela „Îngeri pierduţi.”

goale (5)

Ieşeanca Laura Cosoi a apărut pe coperta revistei în luna ianuarie a lui 2011 şi a fost o prezenţă care a uimit mulţi români. Nimeni nu s-ar fi aşteptat de la frumoasa moldoveancă să apară dezbrăcată complet pentru o revistă de bărbaţi.

 goala (3)

 

 

Citeste si...  Performanţa unui primar! Piedone: "Am mai puţin cu 85 de kilograme!"