Denisa Tanase si Cornel Brotac s-au despartit inca din toamna anului trecut, insa nici pana acum nu au divortat legal. Solista isi asteapta sotul sa revina din vacanta pentru a solutiona odata pentru totdeauna aceasta problema spinoasa.

Denisa Bambi

Denisa Tanase, jumatatea bruneta a trupei Bambi, asteapta cu nerabdare momentul in care va fi din nou o femeie libera. Chiar daca solista si medicul Cornel Brotac s-au despartit inca din toamna anului trecut, iata ca nici pana acum nu au inceput formalitatile necesare procedurii de divort. Barbatul a tot amanat momentul si uite asa au trecut cateva luni bune. Ei bine, Denisa isi doreste sa puna cat mai repede lucrurile in ordine, astfel ca asteapta cu nerabdare momentul in care sotul sau va reveni pe plaiurile mioritice, cand il va baga in sedinta:

„Cornel este plecat din tara pentru cateva saptamani, in vacanta. Denisa asteapta ca el sa revina si sa discute serios despre divort. E doar o formalitate pentru ca ei sunt despartit de cateva luni, dar trebuie si asta facuta. Nu pot amana asa la nesfarsit. Denisa il va convoca la o discutie serioasa. Mai grav este faptul ca nici macar ea nu intelege de ce el amana atat de mult. Nu a facut vreun pas spre impacare, deci nimeni nu intelege exact ce e in capul lui”, a declarat o sursa din anturajul brunetei.

Rasufla usurata ca n-a imbracat rochia de mireasa

Denisa Tanase si Cornel Brotac s-au casatorit in urma cu trei ani, in Las Vegas. Chiar daca ulterior au vorbit si despre o eventuala nunta, iata ca evenimentul nu a mai avut loc. Acum, Denisa e fricita nevoie mare ca n-a imbracat rochia de mireasa ca mai apoi sa ajunga la divort: „Denisa este de parere ca mireasa in fata lui Dumnezeu trebuie sa fii doar o data si tocmai de aceea rasufla usurata ca ea si Cornel n-au facut si cununia religioasa. Au vorbit despre asta la un moment dat, dar uite ca n-au mai ajus sa faca pasul cel mare si este mult mai bine asa”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Citeste si...  Ce se intampla acum cu mama fetitei lui Adrian Cristea