Excentrica Delia este unul din artiștii de top ai momentului, fiind și vedetă de televiune, dar și o cântăreață celebră și căutată. Toate acestea o determină să dea multă atenție vestimentației, dar și mulți bani. Ne-a recunoscut chiar ea.

1536441_719413091487131_4715239380340424620_n_67806400

Delia ne-a mărturisit câteva detalii legate de stilul ei vestimentar, și modul în care își reînoiește garderoba fara sa se uite la bani.

“Genul acesta vestimentar mai rock îl adopt deseori pentru că muzica pe care o cântăm noi are influențe rock. Legat de shopping, dacă găsesc chestii care îmi plac și știu că sunt potrivite pentru ceea ce fac, le cumpăr, nu contează că sunt ieftine sau scumpe. Recunosc că uneori știu să petrec și o zi întreagă prin mall, de cele mai multe ori nu am nevoie de companie, mă descurc și singură “, ne-a spus Delia.

Cât privește viața amoroasă, Delia Matache este căsătorită de aproape 3 ani, cu omul de afaceri Razvan Munteanu, care este si managerul ei, iar spre surprindereal multora, relația lor nu pare să crârțăie de loc. Se iubesc ca la început, se răsfață cu vacanțe exotice, muncesc cot la cot, iar o a treia persoană nu a avut loc niciodată în relația lor.

Citeste si...  Stilistul: verdict pentru Alexandra Stan si Alina Puscas