ANTAL_01_248ef5b282

Delia Antal este protagonista unei pelicule regizate, scrise şi produse chiar de ea, în care vedeta îşi povesteşte viaţa, după cum ea însăşi a mărturisit. Filmul se numeşte Dora şi are câteva scene în care vedeta apare în ipostaze şocante.

Scene şocante în primul film realizat şi produs de Delia Antal, emigranta din România care a găsit formula succesului în Anglia. Blondina joacă într-o producţie, despre care susţine că este autobiografică, şi în care apare în ipostaze surprinzătoare: este filmată prizând droguri sau în timp ce este violată.

Înconjurată de sărăcie, intr-o Romanie post-comunista, o tânără naivă prinde oportunitatea de a emigra spre Anglia, unde ajunge pitită într-o cutie de carton. În Londra, visurile ei la bogăţie şi faimă sunt repede spulberate de realitatea vieţii cotidiene. Acest schimb nefast de la o viaţă în sărăcie în România, la una identică în capitala Londrei, o determină pe Dora să fructifice la maximum orice ocazie. Tocmai de aceea, nu-i este deloc uşor, lovindu-se de multe greutăţi. Dora ajunge să experimenteze drogurile şi chiar la un moment dat este violată.

Citeste si...
DIICOT a prins în flagrant un important traficant de droguri din Capitală