Showul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a stârnit controverse aprigi în rândul publicului din România. Și nu din cauza provocărilor periculoase, ci din cauza suspiciunilor cum că transmisiunea directă nu ar avea loc din Africa de Sud.

cabral-mesaj-facebook_755edb8bf8

Sătul de cârcoteli, Cabral a vrut să le închidă gurile celor care susțineau că emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu s-ar filma în Africa de Sud, așa cum pretind producătorii de la PRO TV.

De când a început showul și până acum, prezentatorul TV a avut câteva postări menite să susțină faptul că emisiunea și transmisiunea directă sunt făcute din Africa de Sud.

„Unii spun că este înregistrat în Buftea, în studiouri. Alții că la Câmpina sau că cine-știe pe unde. Nu scriu postul acesta ca să încerc să conving pe cineva. Cel care mă cunoaște știe că fac TV de 16 ani și nu mi-aș permite să mă fac de tot rahatul susținând o minciună ca asta, cum că o emisiune înregistrată ar fi live. Cel care nu mă cunoaște… nu are cum să-mi ia vorbele drept garanție. Pentru că nu mă știe. Și pentru că știm că pentru bani oamenii au tendința să mintă. Și eu… sunt om. Suspiciunea poate plana asupra oricăruia pe care nu-l cunoști. Ce fac acum? Mustăcesc și-mi pregătesc replicile acide, acre și usturătoare pentru colegii de breaslă care s-au trezit specialiști în a demonstra că show-ul acesta este o minciună. Pentru că timpul va arăta, așa cum face întotdeauna, cui îi pute gura”, scria la un moment dat Cabral pe blogul lui.

Însă o postare recentă a încins din nou spiritele. Pe contul lui de Facebook, omul de televiziune a postat un anunț social, iar în dreptul secțiunii locație apare… Bucureștiul. Imediat cum fanii au văzut mesajul au început să-l tachineze: „S-a dat de gol”, „De ce te mai ferești?”.

RTEmagicC_cabral-bun.jpg

Dincolo de aceste bănuieli, este posibil ca amfitrionul emisiunii să se joace cu „mințile” cârcotașilor și să încerce să facă mișto de speculațiile făcute pe tema locului de unde se transmite live emisiunea. Ca să-l susțină, și amicul lui, Bobonete, colegul de platou, a făcut o glumă în același spiri, tot pe Facebook: „Near (lângă, n.r.) București?”.

Citeste si...  VIDEO: Ariana Grande a incins atmosfera pe scena de la "The Voice of Holland".