Viorica Dăncilă a postat pe Facebook un nou mesaj în care îl ironizează pe Klaus Iohannis, după ce acesta a anunţat că nu va participa la dezbatere.

Dăncilă postează acum un colaj video cu contracandidatul ei, în care acesta refuză să răspundă întrebărilor. „Îi este teamă de o confruntare directă cu mine”, a scris fostul premier, care aspiră la funcţia de preşedinte, pe Facebook.

„Pentru că, deocamdată, se pare că nu vom avea şansa să vedem o dezbatere cu domnul Iohannis, putem doar să ne imaginăm cum ar fi arătat”, scrie Viorica Dăncilă si postează acum un colaj video cu contracandidatul ei, în care acesta refuză să răspundă întrebărilor. „Îi este teamă de o confruntare directă cu mine”, a scris fostul premier, Dăncilă pe Facebook.

Mesajul este însoţit de un colaj video cu Klaus Iohannis, din mai multe intervenţii publice, în care acesta spune:

„Nu cred că vă aşteptaţi să răspund la această întrebare”.

„Dacă aveţi una pe fond…”

„Am mai răspuns la această întrebare acum 2 minute”

Citeste si...
Dăncilă, la Iaşi, i-a certat pe primarii PSD care îl laudă pe Iohannis

„Am mai fost întrebat şi nici atunci nu am vrut să comentez”.

„Asta n-o să vă spun. Dacă aveţi altă întrebare”.

„Eu cred că sunt dintre cei care promovează democraţia română”, spune Iohannis în materialul video postat de Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă l-a provocat pe Klaus Iohannis la cel puţin două dezbateri electorale în campania dinaintea celui de-al doilea tur al prezidenţialelor, însă preşedintele României a refuzat.

„Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în faţa tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituţionale, ne-am mai întâlnit, am mai interacţionat. Însă cred că realizează că o dezbatere în faţa întregii ţări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea şi a Partidului Social Democrat.

Eu însă am rabdare. Încă îl aştept pe preşedinte să găsească înţelepciunea, tăria şi curajul de a accepta invitaţia mea la dezbaterea pe care românii o cer şi o merită”, a mai scris Dăncilă pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.