Atunci cand esti vedeta, trebuie sa faci orice pentru a-ti multumi fanii. Asa pare ca si-a spus si Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. Acesta a fost fotografiat intr-o ipostaza compromitatoare cu o domnisoara sexy, iar sotiei nu i-a picat deloc bine.

61551755

Dan Teodorescu are in spate ani buni de cariera, iar pana acum a fost pus in tot felul de ipostaze. Insa, nimeni nu se astepta sa il vada asa. De curand, artistul s-a aflat la Vama Veche, unde s-a bucurat de cateva momente de relaxare, dar si de intalnirea cu cativa fani.

Printre cei care il apreciau si ii iubeau muzica, s-a numarat si o domnisoara putin mai… dezinhibata. Aceasta s-a dezbracat in sanii goi si i-a cerut cantaretului sa ii acorde un autograf chiar pe bust, ceea ce se pare ca nu i-a picat prea bine sotiei lui Dan Teodorescu.

Marturisirea a fost facuta chiar de solistul trupei Taxi. “Pe plaja, in Vama Veche. Eu sunt, ca de obicei, vesel, discut cu fanii, dau autografe. Nevasta-mea e extrem de tacuta. Dar mi-a promis c-o sa vorbeasca acasa”, a spus acesta.

Citeste si...  FOTO: Vedetele noastre dau culoare și viață plajei! Sâni și funduri super sexy!