Dacian Cioloș a participat la două acțiuni electorale ale PNL și poate fi văzut pe afișele electorale ale partidului. Acest lucru, se pare că nu îi prinde bine actualului premier iar cele mai recente sondajearată că acesta a pierdut la capitolul încredere.

Surse din PNL ne-au explicat că Dacian Cioloș nu a intrat cu arme și bagaje în PNL tocmai pentru că statutul de independent politic îi conferea câteva procente în plus față de scorul electoral al partidului. Asocierea politică nu-i priește lui Cioloș și asta s-ar putea să dăuneze scorului final obținut de PNL.

Liberalii speră ca în timpul rămas până la alegeri să recupereze și chiar să crească potențialul lui Dacian Cioloș, pentru că acesta nu se va mai implica în campania electorală și nu va participa la mitinguri electorale ale PNL. Cioloș va fi alături de PNL doar cu mesajul, dar nu și cu prezența fizică.

Citeste si...  Dacian Cioloş, o someaza pe Dăncilă să apere interesele ţarii

Conform trendului afișat de studiile sociologice ale PNL, în această campanie există o puternică tendință de polarizare și tocmai de aceea este posibil ca Dacian Cioloș să revină pe val până în ziua alegerilor.