USD va avea propriul candidat la prezidenţiale

ruptura (7)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus liderilor PSD, UNPR şi PC reuniţi, joi, la Hotelul Rin, că, în condiţiile în care Crin Antonescu va candida singur la prezidenţiale, USD va avea un candidat propriu, au precizat surse participante la întâlnire.

Ponta a ţinut un discurs în debutul reuniunii, el spunându-le reprezentanţilor PSD, UNPR şi PC că liberalul Crin Antonescu a luat decizia de a candida singur la prezidenţiale, din postura de candidat al opoziţiei guvernamentale.

În acest context, Ponta a arătat că USD va avea şi ea un candidat, respectiv persoana care se va situa cel mai bine în sondajele de opinie şi va avea şanse să câştige Preşedinţia României.

„Vom avea şi noi candidatul nostru, care va fi persoana plasată cel mai bine în sondajele de opinie. Cine crede în Traian Băsescu, se înşală”, le-a spus Ponta celor prezenţi la reuniune, potrivit unor surse participante.

De asemenea, Victor Ponta a transmis un mesaj tranşant: „dacă USD nu câştigă prezidenţialele, riscă opoziţia”. Ponta a ţinut să-şi mobilizeze colegii de alianţă, avertizându-i că „dacă USD nu câştigă alegerile prezidenţiale, scapă cine poate. Se va repeta situaţia din 2005 şi 2010”.

 

 

 

Citeste si...
Liviu Dragnea, ridiculizat de un lider județean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.