Meteorologii spun că vom avea 20°C la mare pe 1 mai, dar şi averse

 vremea

Vremea schimbătoare din ultimele zile pare să continue şi săptămâna viitoare, când românii se vor bucura de minivacanţa de 1 mai. Conform previziunilor meteorologilor, chiar dacă temperaturile se vor situa între 18 şi 27 de grade, ploile vor fi prezente aproape în fiecare zi, în majoritatea zonelor ţării.

Dacă vreţi să vă bucuraţi de o plimbare, trebuie să profitaţi de ziua de astăzi, când cerul va fi doar parţial noros. Aceasta pentru că, de mâine şi până marţi, riscul de averse este mult mai mare. Miercuri se anunţă însă o vreme ceva mai plăcută, cu soare şi până la 22 de grade Celsius în Capitală. Pe litoral, ziua de azi va fi însorită, dar maximele nu vor depăşi 15 grade.

De duminică până miercuri, norii vor predomina, iar aversele ar putea răcori atmosfera, care nu se va încălzi la mai mult de 18 grade. Joi însă, în prima zi de vacanţă, va fi mai mult soare, iar temperatura va ajunge la 20 de grade Celsius. Ziua de 2 mai va fi ploioasă, dar sâmbăta şi duminica, soarele va încălzi plaja până la 23 de grade. La munte se anunţă trei zile cu soare şi temperaturi de până la 21 de grade Celsius. Începând de marţi şi până la sfârşitul săptămânii viitoare, cerul va fi predominant noros, iar aversele de ploaie vor face legea aproape în fiecare zi.

 

Citeste si...  Ce lucruri nu ştiu femeile despre sex