Cum merg afacerile lui Radu Mazăre, de când a fugit din țară. Deși se află de ceva vreme în Madagascar, unde deține un complex cu 16 bungalouri, lucrurile merg bine și în România.

Pensiunea din Delta Dunării a lui Radu Mazăre este tot timpul plină, astfel că abia la primăvară mai apuci un loc liber. O noapte la pensiunea fostului edil al Constanței costă 55 de euro și le oferă celor de aici restaurant, grădină cu piscină, pe timp de vară, loc de joacă pentru copii și facilități de grătar. Radu Mazăre este ”as” în face bani din turism, potrivit Click.ro.

Radu Mazăre  a plecat din țară în urmă cu trei luni. S-a întâlnit ultima dată cu ofițerul de supraveghere pe 19 decembrie, iar a doua zi, s-ar fi îmbarcat într-un avion low cost cu destinația Roma și de acolo a ajuns în Madagascar, unde a cerut azil politic.

Citeste si...  Radu Mazare: Nu-l cunosc pe Maior. Tăriceanu face genul meu de politică

Fostul primar la Constanței a plecat în Madagascar împreună cu Valentin Preda, fostul său consilier și fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Preda a fost condamnat la închisoare, iar sentința definitivă urma să se pronunțe în ianuarie 2018.