Diferenţele mari dintre imaginile reale ale starurilor şi cele postate pe Instagram au atras indignarea fanilor din întreaga lume, care le suspectează că folosesc mai mult decât un simplu filtru.

Ceea ce publică vedetele pe reţelele de socializare, în special pe Instagram, care ar trebui să surprindă instantanee „sincere” din viaţa lor, diferă foarte mult de fotografiile surprinse în aceeaşi zi de paparazzi.

Staruri precum Beyonce, Britney Spears sau Miranda Kerr par vizibil retuşate în fotografiile pe care acestea le publică pe conturile lor personale.

Britney Spears

479128l-581x0-w-83f5df6b

În fotografia postată pe Instagram, celebra cântăreaţă arată mult mai subţire, comparativ cu imaginea sa surprinsă în aceeaşi zi de paparazzi.
 

Beyonce

680988l-581x0-w-00c8823e

Beyonce a mai fost acuzată de-a lungul timpului că îşi modifică fotografiile astfel încât să pară mai suplă. O imagine postată pe Instagram în timpul vacanţei sale în sudul Franţei, în care apare în costum de baie, perfect tonifiată şi cu o talie de viespe, este complet diferită de una realizată de paparazi, în aceeaşi zi.
 

Miranda Kerr

742644l-581x0-w-b03efbc8

Deşi este foarte slabă şi arată impecabil, Miranda Kerr a simţit nevoia să-şi editeze fotografia publicată pe Instagram, astfel încât talia sa să pară şi mai subţire. Fotografia realizată la un eveniment Michael Kors, care a avut loc anul trecut în Japonia, i-a adus critici supermodelului australian.
 

Jennifer Lopez

328931l-581x0-w-9246ee14

Jennifer Lopez, în vârstă de 45 de ani, are un ten perfect, strălucitor şi sănătos. Cu toate acestea, cântăreaţa americană nu s-a putut abţine şi a folosit un filtru pentru un selfie postat pe Instagram, astfel încât pielea ei să arate impecabil.
Citeste si...  Regina Angliei si-a facut cont de Instagram si deja are o postare