Goala, udă şi vulgară pe coperta „Rolling Stone”

goala-uda-

 De cand cu aparitia ei la premiile MTV VMA alaturi de Robin Thicke, Miley Cyrus nu face decat sa apara in tinute sumare si cu limba scoasa. Aparitia ei pe iconica revista „Rollling Stone” nu face exceptie de la acest tipar.

Goala si uda, cu mascara scurgandu-i-se din ochi si acoperita de bijuterii masive de aur, Miley priveste provocator de pe coperta ultimului numar al celebrei „Rolling Stone”.

De cand cu lansarea celui mai recent videoclip al ei, „Wrecking Ball”, nici macar nuditatea tinerei cantarete, in varsta de 20 de ani, nu mai reuseste sa socheze prea tare.

goala-uda-si-vulgara-pe-coperta

Miley a vorbit, de altfel, in interviul pentru revista despre reactia fanilor, dar si a criticilor la noua ei imagine. „Tot aud oamenii spunand <Miley crede ca e o negresa, dar are cel mai plat fund din lume.> Am 48 de kilograme! Stiu!”.

Cantareata a mai adaugat: „Oamenii se asteapta acum sa ies cu limba scoasa si sa fac miscari de twerking tot timpul. Probabil n-o sa mai fac porcaria aia niciodata!”.

Fostul star Disney a explicat ca, in ciuda a ceea ce crede toata lumea, ea nu a vrut sa aiba o aparitie sexy la premiile MTV VMA. „Nu incercam sa fiu sexy. Daca as fi incercat sa fiu sexy, as fi putut fi sexy. Pot dansa mult mai provocator decat am facut-o atunci”. (I.G.)

 

 

Citeste si...  DEMI LOVATO S-A DEZBRACAT