Ion Cristoiu insistă că şeful STS ar fi trebuit să demisioneze şi susţine că se pregăteşte un nou moment Colectiv, un argument fiind complicitatea şefului statului cu STS.

“Legea permitea orice gest. Nu văd care era problema să i se bată în uşă unui cetăţean, nu era vorba să intri să tragi cu mitraliera în el. Trebuia să baţi la uşă, nu răspundea , băteai în fereastră. Dacă nu era nimic suspect, îţi cereai scuze şi plecai. Dar în asemenea momente nimeni se supără dacă dai buzna peste el în casă. Tot ce se întâmplă acum mi se pare o precipitare nebunească, în primul rând o folosire a acestui caz pentru crearea unui nou moment Colectiv. Aşa se explică şi precipitarea Guvernului de a rezolva, şi mai ales revoltătoarea complicitate a preşedintelui României cu STS, o complicitate explicabilă dacă ne dăm seama la fuga lui Traian Băsescu, de la o televiziune la alta, pentru a apăra STS. S-a dovedit prin transformarea fostului preşedinte în agent de sprijin al STS-ului, că de fapt este o instituţie care a servit preşedintele. Traian Băsescu este dator Serviciul de Telecomunicații, mai multe nu pot să spun, ştie el mai multe decât noi, şi acum îi sare în ajutor. În cazul de faţă, şeful de la STS trebuia să demisioneze. Nu ne interesează toate explicaţiile sale publice şi tehnice De ce nu demisionează? Pentru că îl are la mână pe Klaus Iohannis, aşa cum l-a avut la mână şi pe Traian Băsescu cu rezolvarea unor chestiuni ilegale ca instituţie de forţă”, a declarat Ion Cristoiu, pentru Mediafax.

Citeste si...
Ion Cristoiu ne dezvăluie care sunt enigmele acestor alegeri

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, STS nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.