Acuzații grave lansate de jurnalistul Ion Cristoiu în scandalul privind diminuarea bugetului SRI. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a depus un amendament conform căruia bugetul SRI ar fi urmat să fie diminuat, iar banii tăiați să fie alocați pentru achiziționarea de vitamina D, care să fie dată gratuit copiilor din România. După ce amendamentul a picat, jurnalistul Ion Cristoiu a conchis că ‘Liviu Dragnea a jucat o comedie ieftină în cazul Bugetelor acordate Serviciilor!’

„Traian Băsescu pune cererea lui Liviu Dragnea pe seama ignoranței.

Traian Băsescu se înșală.

Așa cum am arătat în emisiunea Gîndurile lui Cristoiu, intervenția lui Liviu Dragnea ține exclusiv de un teatru ieftin jucat de președintele PSD:

„Ion Cristoiu: În primul rînd că ne ia drept proşti. Haideţi să ne lămurim. Deci cînd a făcut bugetul, Teodorovici, nu-i aşa?

Monica Mihai:Au stat la masă, au făcut poze şi…

Ion Cristoiu: Păi nu el, el, Teodorovici punea de la el procentaj, era nebun, e vorba despre servicii. E ministru, e ministrul lui, da?… Dacă eu ştiu că şeful meu, da, şefu Dragnea. Eu sunt Teodorovici, da? Şi depind de Dragnea. Şi ştiu că şeful meu face ca trenul, iertaţi-mi expresia, cînd aude de mărirea bugetelor la servicii, eu mă apuc şi îl măresc? Sau măcar nu-l sun pe Dragnea? Că au telefoane mobile. Alo, domnul preşedinte!

Citeste si...  DNA face o achiziţie uriasă: îsi ia 10 maşini de teren

Monica Mihai: E posibil să fi luat această decizie de capul lui, fără să…?

Ion Cristoiu: Păi nu, nu am zis că nu a luat-o de capul lui… E o comedie. Adică e o comedie pe care ne-o joacă Dragnea în care noi să credem că Teodorovici, de capul lui, a crescut…”

Acum cînd am văzut că Guvernul n-a modificat bugetele Serviciilor se mai îndoiește cineva că Liviu Dragnea n-a făcut altceva decît să joace o comedie de prost gust ?

Guvernul a aprobat Proiectul vineri, 8 februarie 2019 după- amiază. De vineri 8 februarie, presupunînd că n-are nici o putere asupra Guvernului, Liviu Dragnea a aflat că i s-a dat cu tifla.

A reacționat el de atunci în vreun fel la această sfidare ?

Păi cum să reacționeze cînd totul a fost pus la cale chiar de el?”, scrie Ion Cristoiu pe blogul său.