Cantareata Cristina Spatar trece prin cele mai cumplite momente din viata sa. Sotul artistei, omul de afaceri Alin Ionescu, a fost arestat pentru 30 de zile, pentru evaziune fiscala.

Casa-Cristina-Spatar

Prejudiciul pe care omul de afaceri l-ar fi adus statului s-ar ridica la suma de 10 milioane de euro.

Potrivit ultimelor informatii, procurorii se pregatesc sa puna sechestru pe averea lui Alin Ionescu, astfel ca artista ar putea ramane fara o buna parte din bunuri, chiar si fara vila in care locuieste.

Nunta de lux, cu cea mai scumpa mireasa din Romania

Cristina Spatar si Alin Ionescu s-au casatorit in urma cu sase ani. Cei doi au avut o nunta de vis, la Palatul Stirbey. Artista a fost cea mai scumpa mireasa din Romania, de aceea a fost pazita non-stop de 30 de bodyguarzi.

Aceasta a purtat la gat un colier cu 1.400 de briliante, care valora 1 milion de euro. De asemenea, toata vestimentatia vedetei s-a ridcat la aproximativ 10.000 de euro.

„Rochia e alba, lunga, cu putina trena si a costat cam 5.000 de euro. Sandalale sunt numai din pietre Swarovski si au fost 1.000 de euro. In total, am cheltuit in jur de 10.000 de euro, dar suntem foarte multumiti de tot ce ne-am ales”, marturisea vedeta in urma cu sase ani.

De-a lungul vremii, artista s-a mandrit si cu bijuteriile de zeci si sute de mii de euro. Printre podoabele de pret cu care s-a laudat cantareata se afla inelul de logodna, care ar fi costat 43.000 de euro si ceasuri care valoreaza peste 150.000 de euro.

Locuieste intr-un palat ca in „Dallas”

Despre luxul in care traieste artista s-a scris in nenumarate randuri. Ea si sotul sau si-au construit o casa la 20 de kilometri de Bucuresti, pe un vast domeniu din Crevedia. Casa este totusi impropiu spus, caci aceasta seamana mai mult cu un palat, desprins parca din „Dallas”.
Pe portile imense ale intrarii pe domeniu este gravata emblema familiei: A (de la Alin) si C (de la Cristina) ca intr-o monograma sofisticata.

Conform Click, proprietatea se intinde pe cateva mii de metri patrati si are mai multe corpuri de cladiri, loc de joaca pentru copii, teren de tenis la dimensiuni originale, piscina, teren de fotbal, foisor, dar si un ponton care duce spre lac.

Alin Ionesu detine afaceri in domeniul imobiliar, precum si o firma de paza. Astfel se face ca proprietatea este aprig supravegheata de echipe de protectie, pentru o siguranta maxima.

„Informatiile aparute in presa sunt gresite. Casa noastra este mult mai mare decat s-a scris, are mult mai multe camere si avem practic trei strazi, pe care se intinde domeniul, dar nu pot sa va dau mai multe detalii”, marturisea in urma cu cativa ani Cristina Spatar.

Citeste si...
Băncile nu vor să finanţeze Electorata, aşa că au îngheţat-o