Gheorghe Dincă criminalul din Caracal a ajuns de urgeță la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost supus unor investigaţii medicale şi ţinut sub supraveghere. Medicii au acționat imediat și nu au l-au lăsat să aștepte prea mult!

În urma unor controale minuțioase, psihiatrul spitalului a hotărât să îi administreze un tratament medicamentos lui Gheorghe Dincă.

S-a constatat că acesta suferă de depresie, boală ce i s-a declanşat în timpul detenției.

Se pare că presupusul criminal trebuie tratat și ținut sub observație pentru că depresia îi poate afecta felul în care gândește, în cazul de față, presiuna imensă care s-a pus pe el de când au ieșit la suprafață ororile de la Caracal au dus la tulburarea acestuia. Are nevoie de observare atentă să nu recurgă la gesturi extreme pentru a scăpa de povara faptelor sale!

Citeste si...
Iată ce au găsit anchetatorii în WC-ul din curtea lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

Ce este depresia?

Depresia este o afectiune medicala serioasa care poate influenta in mod negativ starea, gandirea si comportamentul. Depresia se poate manifesta prin diverse simptome, cele mai des intalnite fiind un sentiment profund de tristete si pierderea marcanta a interesului fata de orice fel de activitati.

Modificari ale poftei de mancare care duc la pierdere sau crestere in greutate
Insomnie sau somn prelungit
Pierderea energiei si oboseala marcanta
Anxietate sau iritabilitate
Un sentiment de lipsa de valoare si vinovatie neadecvate
Dificultate in gandire, concentrare si capacitatea de a lua decizii
Ganduri de moarte sau suicid si tentative de a le duce la indeplinire.