Bărbatul de 38 de ani care a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău era internat într-un salon cu supraveghere normală. Nimic nu prevestea astfel de probleme, susține conducerea spitalului, potrivit Mediafax.

Directorul Spitalului Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, susține că bărbatul care a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă era internat într-un salon cu supraveghere normală.

„Era internat într-un salon cu supraveghere normală, nu cu supraveghere sporită, întrucât simptomele pe care le prezenta nu prevesteau astfel de probleme”, a spus directorul Spitalului din Buzău, Viorica Mihalașcu, la Antena 3.

Bărbatul de 38 de ani și-a atacat cu un stativ pentru perfuzii colegii de salon și pe cei dintr-un salon învecinat. Trei pacienți au murit în unitatea medicală, a patra victimă a decedat după ce a fost dusă la la urgențe. Răniții au traumatisme craniene.

Citeste si...  Iată ce făcea criminalul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca înainte de atac

Bărbatul fusese internat joi, cu sevraj etilic, pe fondul unei dependențe de alcool.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției, atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat. Aceștia veniseră întâmplător la spitalul pentru a aduce un scandalagiu. Polițiștii care au intervenit l-au prins pe atacator la poartă, cu stativul de perfuzii în mână, și a existat o luptă cu forțele de ordine până când a fost imobilizat.