Primaria Municipiului Bucuresti, prin ASSMB, organizeaza impreuna cu ambulatoriul de specialitate al Spitalului de copii „Dr. Victor Gomoiu” in perioada vacantei scolare, un program de consultatii gratuite oftalmologice pentru copii.

Primarul General, Gabriela Firea: „prin aceasta initiativa, ne dorim sa promovam starea de sanatate a copiilor si sa venim in sprijinul parintilor care doresc sa ii aduca pe cei mici la un consult oftalmologic de specialitate. Aceasta campanie are drept misiune depistarea precoce a tulburarilor de vedere si corectarea lor prompta. Ca autoritate locala, este de datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a facilita accesul atat al copiilor, cat si al parintilor lor la sanatate, educatie, sport si cultura. Consultatiile se vor desfasura in noul Ambulatoriu pe care l-am inaugurat recent si unde micii pacienti vor fi consultati intr-o unitate medicala realizata la standarde europene. Am desfasurat si vom mai desfasura programe similare, prin care toata lumea sa poata beneficia de experienta specialistilor nostri, in majoritatea domeniilor de interes”.   
              In cabinetul de oftalmologie al Ambulatoriului Gomoiu se pot realiza: masurarea dioptriilor prin autorefractometrie, testarea acuitatii vizuale cu si fara corectie pe grupe de varsta, teste de stereoscopie, examen biomicroscopic al polului anterior si posterior si examen fund de ochi prin oftalmoscopie indirecta.
Consultatiile vor fi acordate in perioada 10 iulie 2017 – 30 august 2017, in Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii „Dr Victor Gomoiu” din str. Prieteniei 2A, Bucuresti, in baza unei programari telefonice. 
ORAR
Luni – orele 16.00 – 18.00

Citeste si...  Ministrul Sănătăţii, cand se pot intrerupe scolile din cauza gripei

Miercuri – orele 9.00 – 11.00

 

Programari la telefoanele:

031.438.09.38

031.438.09.39

031.438.09.77

0755.884.185

 

Informatii suplimentare pe www.spitalgomoiu.ro, www.assmb.ro