Intr-o relatie stabila este relativ usor sa ajungem la un punct in care sa ne simtim confortabil alaturi de partener si incepem sa ne purtam natural, atat de natural, incat uneori il punem pe fuga.

Chiar daca intimitatea presupune un comportament relaxat si firesc, exista cateva gesturi, mai ales din categoria celor legate de igiena si infrumusetare, care nu trebuie facute in fata iubitului.poza 14

Iata cinci dintre ele:

  1. Scoaterea punctelor negre sau a cosurilor

Este dureros si necesar sa iti cureti tenul, insa nu o face niciodata in fata lui. Imaginea ta sexy pe care o are in minte va disparea in doua secunde.

  1. Epilatul

Fa-o la salon sau in baie, cu usa inchisa. Chiar nu este necesar sa iti vada tabieturile legate de eliminarea parului din locurile unde el nici nu stie ca iti creste par.

  1. Curatatul urechilor
Citeste si...
HOROSCOP! Zi minunată pentru zodia ...

Pare un gest inofensiv, insa este mai bine sa o faci cand esti singura.

  1. Mastile cosmetice

Poate ti se pare amuzant sa il sperii aparand in fata lui cu o masca verde de kiwi, insa nu este o idee buna sa o faci. Mai bine stai cinci minute suplimentar in baie si apari in fata lui cu tenul proaspat si luminos.

  1. Ingrijirea parului

Se pare ca barbatii nu sunt fanii firelor de par cazute peste tot, asa ca incearca sa iti periezi parul intr-un singur loc si sa te asiguri ca in urma ta nu raman urme care ar putea sa il deranjeze pe el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.