Vezi ce au descoperit oamenii de ştiinţă

 zone erogene

Cercetatorii canadienii au realizat un nou studiu in care au analizat cele mai erogene zone ale femeilor, iar descoperirea acestora te-ar putea surprinde. Oamenii de stiinta au testat cateva parti ale zonei intime, incluzand chiar si zona perineala- zona dintre anus si vulva- dar si zona sanilor.

Ulterior, acestia le-au comparat cu cateva zone neutre ale corpului, precum gatul, antebrat si abdomenul. In cadrul studiului, oamenii de stiinta au folosit lumina, presiunea si vibratia pentru a observa cat de sensibile sunt aceste parti ale corpului.

Cercetatorii au fost ajutati de 30 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, care s-au dezbracat si au stat intinse pe masa laboratorului acoperite doar de un cearceaf.

Acestia s-au folosit de cateva intrumente stiintifice pentru a aplica mai multe forme de atingere in zona clitorisului, labii, vagin, anus, zonele laterale a sanilor areola, sfarcuri si antebrat.

Cercetatorii au folosit stimulii timp de 1,5 secunde si apoi au asteptat 5 secunde inainte de a intreba daca au observat vreo schimbare.

Acestia au aflat ca zona gatului, a antebratului si a vaginului sunt cele mai sensibile zone. Cand vine vorba de presiune si vibratii, clitorisul si sfarcurile sunt cele mai sensibile parti feminine.

Citeste si...  Dan Voiculescu, condamnat... din considerente telepatice?!