Într-un interviu recent acordat celor de la Bloomberg TV, Bill Gates a afirmat că Microsoft Office are nevoie de îmbunătăţiri majore.

microsoft_logo_71624900

Am putea spune că au trecut foarte mulţi ani de când Bill Gates nu mai este CEO-ul companiei pe care a fondat-o. Cu toate acestea, din câte se pare, continuă să se implice în mod direct în anumite aspecte ce ţin de conducerea companiei. Din acest motiv, când afirmă că unul dintre produsele cele mai importante ale gigantului din Redmond necesită un upgrade major, e bine de ştiut că nu sunt doar cuvinte în vânt, ci el se va ocupa, parţial, şi de materializarea lor.

În acest caz particular este vorba de Microsoft Office. Suita de aplicaţii de birou a Microsoft are o concurenţă mult mai acerbă faţă de acum cinci sau zece ani, fapt pentru care nu mai funcţionează la fel de bine să ceri o sumă destul de generoasă de bani pe programe de editat documente. Nu de alta, dar acelaşi lucru îl poţi realiza online prin Google Docs sau Apple iCloud. Pentru că şi Bill Gates este de aceeaşi părere, tot el a comunicat recent „un plan de bătaie“.

Citeste si...
MICROSOFT ARE PANA PE DREAPTA!