Indiciu: Este una dintre cele mai înalte femei din media audio-vizuală

intrebare

Dupa o pauza regretata de telespectatori, Roxana Ciuhulescu, care ani buni a putut fi vazuta la Pro TV, si-a anuntat revenirea pe micul ecran.

Intrebata daca va reveni cu o emisiune la TV, vedeta a confirmat, pentru Kanal D: „In curand, Roxana is back!” (Roxana se intoarce – n. red.). Nu a dat insa amanunte nici legate de emisiune, nici de postul care o va difuza.

Roxana Ciuhulescu, in varsta de 35 de ani, a parasit Pro TV dupa 13 ani. In decizia ei a cantarit mult si faptul ca a filmat vreme indelungata in frig, in conditiile in care incerca sa ramana insarcinata, dupa cum a declarat ea recent.

Roxana

Vedeta si sotul ei au o fata, Ana, care deja e cea mai inalta din clasa. In conditiile in care si ea si sotul sunt inalti, Roxana crede ca fiica ei va ajunge sa masoare macar 1,85 metri.

Amintindu-si de momentele in care ea insasi mergea la scoala, Roxana Ciuhulescu a declarat ca era pur si simplu „timorata” din cauza inaltimii, la inceputul liceului avand deja 1,92 metri, fiind cu doua capete mai inalta decat colegii ei. „Eram foarte complexata. Nici nu voiam sa ies din casa!”, a declarat ea pentru Kanal D.

„Cand intram in scoala, mai aveam putin si intram in patru labe sa nu fiu observata”, isi aminteste vedeta al carui pat masoara 2,22 metri lungime.

Citeste si...  N-ai crede ce a fascinat-o pe Andreea Raicu în Stockholm!