Generalul MAI Toma Zaharia, a cărui casă a fost sparta sambata, sustine ca este socat că astfel de fapte sunt comise in plina zi.

„Am fost la parastas la tatal meu, am ajuns acasa in jurul orei 16.00 si am constatat ca un geam de la intrare era spart. Am asteptat sa vina politia. Criminalistii au efectat cercetarea la fata locului. Erau cateva camere ravasite complet. Altceva nu aveau ce sa sustraga decat niste mici bijuterii, amintiri de familie, si vreo doua-trei ceasuri vechi. E un soc, ca de 15 ani de când am iesit la pensie nu mi-am inchipuit ca se poate intampla asa ceva ziua in amiaza mare”, a declarat Toma Zaharia la Antena 3.

Citeste si...  Nadal, în turul 3 la Roland Garros

Polițiștii din Dâmbovița au depistat, sambata seara, in Bucuresti, patru barbati suspectati ca ar fi spart casa generalului MAI Toma Zaharia, Asupra lor au fost gasite bunurile care ar fi fost sustrase, spun surse judiciare. Este vorba despre bijuterii din aur, ceasuri de dama si barbatesti, precum si sume de bani. Acestia ar fi avut bilete de avion catre Portugalia.