Se spune că o nuntă ar trebui să fie un moment feeric pentru mire şi mireasă, încât nu trebuie ca progroza meteo să descurajeze viitorii însurăţei, astfel încât vei fi surprins să afli câte lucruri poţi face atunci când plănuieşti o nuntă în aer liber.

Ce să faci dacă în ziua nunţii plouă

Cel mai bun aspect în cazul în care la nuntă plouă, este să nu împiedici cu nimic acest fenomen, ci doar să te bucuri de moment, pentru că ploaia aduce bogăţie în intreaga căsnicie. Dacă se întâmplă ca ziua nunţii să fie una ploioasă, atunci ai o întreaga experienţă de trăit, motiv pentru care vezi totul plin de viaţă în jur, ca şi cum totul prinde contur într-un ecran de culori eterice care sunt rareori de văzut.

Cuplul de parteneri care proclamă iubirea într-un act de angajament nu poate face mai bine acest lucru decât însoţiţi de picurii de ploaie. Probabil că deja te gândeşti la oportunităţi pe timp de ploaie, încât te gândeşti că ploia îţi va strică machiajul, îţi va murdari rochia, va murdari pantofii şi va ciufuli părul proaspăt aranjat. Dar nu este aşa! Sunt unele sugestii pe care le puteţi lua în considerare pentru a transforma nunta într-o zi de istorie pentru intreaga familie şi pentru invitaţi.

Asiguraţi-va cele mai bune momente dintr-o zi ploioasă

Ceremonia afară, recepţia în interior. Dar de ce nu ambele? Poate că vântul, aerul liber, starea de visare din exterior nu se compară cu un interior confortabil precum o sală de recepţie. Aceasta permite oaspeţilor să rămână curaţi, încât să se distreze în cele mai bune condiţii, pentru a se bucura de alimente şi băuturi. Ultimul lucru pe care şi-l doreşte cineva este ca mâncarea să fie udă şi stricată. O recepţie în interior îţi va permite să aşezi invitaţii în ordinea preferinţelor, încât este bine să închiriezi o sală sau să optezi pentru montarea unui cort de nuntă, atunci când ceremonia are loc în aer liber. Dacă eşti în până de idei este bine să ai un aliat şi în această situaţie este indicat să apelezi la Studio-Blitz pentru cele mai noi informaţii în materie de fotografi, locaţii sau tradiţii.

Nu uită de umbrele! În cazul unei ploi torenţiale trebuie să fii pregătit să transporţi invitaţii şi să le asiguri o umbrelǎ pentru ca aceştia să nu ajungă uzi la recepţie. Se pare că asortarea umbrelelor de mire şi mireasă este mai potrivită şi pare o strategie funcţională dacă optaţi pentru culori constrastante cu rochia sau costumul. Este bine să fii sigur că materialele folosite sunt de acelaşi tip, design similar sau cu variaţii subtile de culoare. Umbrelele transparente sunt considerate o opţiune rece, pentru că nu reprezintă vitalitatea şi pentru că umbrelele frumos colorate, în nuanţe pline de viaţă adaugă un pic de graţie naturii în timpul ploii.

Machiaj rezistent la apă. Atunci când dermatograful curge, nu se creează o privire atractivǎ, precum niciun pǎr dezordonat nu pare să impresioneze invitaţii. Cu siguranţă nu vrei ca fotografiile de la nuntă să fie confundate cu o petrecere de Haloween şi vrei să eviţi această situaţie neplăcută, încât este bine să folosiţi un machiaj rezistent la apă de la o marcă de încredere ce promite să rămână chiar şi pe cea mai rea furtună. Pentru păr, puteţi folosi produse de îngrijire cu rezistenţă la vânt, apă sau aer condiţionat, încât părul să pară mereu îngrijit şi frumos.

Citeste si...  Cum să alungi țânțarii folosind doar cafea. E foarte simplu și eficient