Fanteziile sexuale ale fotbalistul, în funcţie de numărul partenerelor

Mutu

Adrian Mutu a fost considerat, intotdeauna, unul dintre cei mai sexy barbati din Romania! Aproape toate femeile celebre i-au trecut prin asternut, iar preferintele lui sexuale au fost descrise cu lux de amanunte in presa de duduitele care s-au perindat prin viata lui!

Prima lui iubită, “iepuraşul” Anca Nicolae, a dezvăluit în “Playboy” că Adi avea tot felul de fantezii sexuale pe care vroia sa le pună în practică!

media_137975579959991900
Anca Nicolae a dezvăluit preferinţele lui Adi Mutu

Anca Nicolae l-a cunoscut pe Adrian Mutu pe vremea cand el juca la FC Arges. Cei doi au fost impreuna doi ani si s-au despartit cu putin timp inainte ca “Briliantul” sa devina vedeta internationala. „L-am iubit enorm pe Adi, dar banii si anturajul l-au schimbat. Cand l-am cunoscut era un barbat minunat. Am facut dragoste cu el in toaleta unui restaurant si a fost minunat”, spunea Anca intr-un interviu in Playboy, mergand pe ideea ca, pe atunci, erau tineri si totul era permis.

Anca nu s-a oprit din povestiri in ceea ce-l priveste pe Adi si, probabil, marcata ca a fost parasita de fotbalist, a mai dat ceva din casa! Astfel, frumoasa femeie a relatat ca lui Mutu ii placeau tot felul de jocuri sexuale si nu ar fi spus “pas” daca ar fi fost “invitat” sa faca dragoste cu doua femeie deodata! (I.G.)

Citeste si...  Expoziţie de ceai, cafea, delicatese şi accesorii, joi, la Bucureşti