Incredibil! Artistul o sărută pe gură pe Alina Puşcaş

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_200314_TCDU5 Ed 9_0138
Care dintre cei doi este… Horia Brenciu?! Fotografii realizate de Gabriela Arsenie, Antena 1

Andreea Banica face show pe scena la „Te cunosc de undeva!”, sambata, 12 aprilie, cand se transforma in Horia Brenciu si interpreteaza hitul acestuia, „Hello”. Desi Horia nu i-a vandut nici un pont Andreei in ceea ce priveste gesturile, ticurile verbale sau alte mici trucuri originale pe care le foloseste pe scena, aceasta l-a imitat aproape perfect.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_200314_TCDU5 Ed 9_0134

S-a miscat ca el, a folosit replicile lui, a vorbit mult, a facut ordine la masa juriului, s-a urcat pe masa juriului, a impartit invitatii la urmatorul concert, a chemat fotograful pe scena ca sa o pozeze cu ceilalti jurati, l-a dat pe Horia la o parte de la masa juriului ca sa se aseze ea si, intr-un final, a sarutat-o pe gura pe Alina Puscas, surprinzandu-i pe toti, mai putin pe… Alina Puscas. „Ma asteptam la reactia asta din partea Andreei. Era pentru show”, ne-a spus, ulterior, prezentatoarea emisiunii. „Intr-un fel, i-am si servit-o. Dupa ce a facut o pirueta, i-am spus: asta-i tot? Atunci m-a lasat brusc pe spate si m-a sarutat”, povesteste Alina, amuzata. „Andreea, ce a scos Brenciu din tine, nici barbata-tu n-a fost in stare!”, a fost concluzia rostita de la masa juriului.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_200314_TCDU5 Ed 9_0101

De altfel, personajul Brenciu n-a fost unul comod pentru Andreea, fapt confirmat de sotul ei. „Personajul Horia Brenciu a „terorizat-o” pe Andreea. Si-a dorit foarte mult sa iasa bine”, a povestit managerul Lucian Mitrea, sotul Andreei.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_200314_TCDU5 Ed 9_0110

Cum apreciaza Horia Brenciu felul in care il imita Andreea Banica, vedeti sambata, de la ora 20.30, la „Te cunosc de undeva!”.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_200314_TCDU5 Ed 9_0122

Citeste si...  Casa Albă cere consolidarea securităţii cibernetice, după atacurile grupului Stat Islamic vizând CENTCOM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.