La inceputul lunii noimebrie, magistratii au decis sa-l scoata pe Nutu Camataru de dupa gratii si sa-l aresteze la domiciliu. Fiind convins ca nu va fi vizitat de toate rudele, temutul interlop a transmis un mesaj!

61278254 61525255

Dupa un an si jumatate petrecuti in inchisoare, Nutu Camataru i-a convins la inceputul lunii noiembrie pe judecatori sa il lase sa isi execute pedeapsa de acasa, sub forma de arest la domiciliu. Celebrul interlop a ajuns acasa, acolo unde era asteptat de sotie, Claudia, supranumita Brazilianca, dar si de restul familiei sale.

La scurt timp s-a aflat ca temutul interlop a pus la cale un plan care i-a socat pe toti. Acesta s-a decis impreuna cu sotia lui sa se cunune religios.

„Nutu vrea sa se casatoreasca si religios cu Claudia. O iubeste foarte mult si o apreciaza pentru ca este cuminte si ca nu ii iese din vorba. Nu l-a suparat niciodata si nu ii da niciun motiv sa se indoiasca de ea. Este o sotie model. Pentru ca este arestat la domiciliu si nu se poate cununa in biserica, un preot va veni acasa pentru a oficia slujba prin care cei doi vor fi sot si sotie si in fata lui Dumnezeu”, a povestit un apropiat.

Pentru ca nu are voie sa paraseasca locuinta, Nutu este constient ca de sarbatori nu va avea la masa lui toti nepotii si rudele, motiv pentru care a transmis un mesaj tuturor, inclusiv nepotului sau, Mario, care trece prin momente deficile, fiind parasit din nou de sotie.

“Craciun fericit doresc la toata familia, toti prietenii mei si la toata lumea. De Craciun cautati sa fiti aproape de familie. Este cel mai frumos lucru sa ai toata lumea aproape de tine. De Craciun, iertand te iarta si pe tine Dumnezeu. Fiti mai buni. Va pupa tata si petrecere frumoasa”, a transmis Nutu Camataru.

Citeste si...  Nadine, un adevărat fan Fuego!