Stoian s-a enervat: „Sunt cu mult peste mucoasa aia si peste dvs”

media_138081527258479400

Mircea N. Stoian si mama Biancai Dragusanu s-au certat in direct „La Maruta” din cauza roscatei. Fostul coleg al Biancai a criticat-o des in diferite emisiuni TV, iar acum mama ei a intrat in direct pentru a-si apara fiica.

„Nu poate sa vina o mucoasa de la tara sa-mi dea mie sfaturi. Eu am studii. A venit ea sa le invete pe femei cum sa se imbrace, cum sa fie… Oamenii au ajuns sus prin munca, nu folosindu-se de tertipuri. Sunt cu mult peste dumneavoastra si peste ea” a spus Mircea N. Stoian cu privire la declaratiile pe care le tot facea Bianca in presa. Dar, Mircea, ce are de-a face educaţia cu bunul simţ?! Nu crezi că ai tocat-o prea mult pe Bianca?!

„Aveti o mica frustrare si nu inteleg de ce, mai ales ca Bianca v-a respectat ca si coleg. Ati mai spus ca sunt saraca, dar nu sunt, pentru ca am doua fete extraordinare. Eu traiesc in Calan si sunt fericita aici”, a spus mama Biancăi. Mircea N. Stoian ameninţa, în urmă cu câteva luni, că pleacă din lumea emisiunilor de tip tabloid care l-au înrăit şi l-au murdărit. Ce cauţi acum din nou în lumea can-canurilor, Stoiane?! (I.G.)

Citeste si...
Teribilă traumă! Prin ce a trecut în copilărie această vedetă!

2 COMENTARII

Comments are closed.