„Arma” lui Miţă a fost „făcută” în bucătărie!

loredana_56_246c472e33

Sora uneia dintre cele mai frumoase românce, Catrinel Menghia, a fost cucerită de Miţă de la „Bere Gratis”, chiar dacă de faţă au fost şi soţia acestuia, Liana Stanciu, şi fiica lor, Teodora.

Cum a reuşit să o impresioneze Miţă pe Lolo?! Cu o supă de fructe de mare!

La cea mai recentă ediţie a competiţiei gastronomice “What’s Cooking@ Barbizon” senzaţia serii a fost Miţă de la Bere Gratis, care a şi ieşit învingător. Solistul a avut un susţinător puternic din public: Lolo, sora supermodelului Catrinel Menghia. Loredana s-a delectat cu supa de fructe de mare gătită de Miţă, iar la final l-a votat ca fiind favoritul său.

mita_03_b1b24b5bda

”Supa a fost excelentă”, a exclamat aceasta imediat după ce a savurat preparatul. Alături de Mihai Georgescu au mai gătit Cristi Martin – actor cunoscut din show-urile Serviciul Român de Comedie şi Bogdan Pavlică, realizator la Radio România Actualităţi.

Fiecare din cele trei personalităţi din lumea artistică au fost evaluaţi pe parcursul întregii seri de 30 de ”juraţi”, mai exact câte zece persoane invitate de fiecare. Oaspeţii au comandat cina din meniul serii, fără a şti cine a gătit bucatele respective, iar la sfârşit au întocmit un clasament al preparatelor preferate.

În acest concurs, care se desfăşoară de câteva luni în Bucureşti, vin personalităţi din diferite domenii şi se întrec în prepararea de bucate alese, iar la sfarşit se alege ”masterchef-ul” serii. (I.G.)

Citeste si...  Adevăratul motiv al divorțului dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu