Este posesoarea unui trup perfect, pe care nu se sfieste sa-l arate de fiecare data cand are ocazia. Mai mult decat atat, Emily Ratajkowski este o mare amatoare de Instagram, deci publica adesea imagini sexy cu ea pe internet.

femeia-cu-cel-mai-frumos-bust-natural-s-a-lasat-fotografiata-doar-in-lenjerie-intima-cat-de-sexy-este_1_size7

A aparut in videoclipul melodiei Blurred Lines si i-a cucerit pe producatorii de la Hollywood. Acestia i-au oferit rolul din „Gone Girl”, iar popularitatea tinerei a crescut subit.

femeia-cu-cel-mai-frumos-bust-natural-s-a-lasat-fotografiata-doar-in-lenjerie-intima-cat-de-sexy-este

Acum, Emily nu numai ca este invitata la cele mai cool petreceri si evenimente mondene, ci si semneaza contracte de modeling importante. Corpul ei bine proportionat si mai ales decolteul care a ajutat-o de devina celebra i-au asigurat recent prioritate pentru o campanie a brand-ului Yamamay.

femeia-cu-cel-mai-frumos-bust-natural-s-a-lasat-fotografiata-doar-in-lenjerie-intima-cat-de-sexy-este

Pictorialul sexy in tanara s-a lasat fotografiata doar in lenjerie intima circula acum pe internet, spre incantarea domnilor, care abia asteptau sa o vada din nou. Ce-i drept, au ce admira!

Citeste si...  Gafa de zile mari la un concert! A urcat pe scena fara chilotei, cu totul la vedere! Vezi despre ce cantareata este vorba