Anchetatorii din Suceava au identificat trei persoane care, în urmă cu o lună, au furat mai multe bijuterii din platină şi aur cu diamante şi safire, în valoare de 100.000 de euro, din locuinţa unui medic din Rădăuţi.

Doi suspecți – o tânără de 21 de ani și un bărbat de 24 – se află deja în spatele gratiilor, însă al treilea – un bărbat de 28 de ani – a dispărut de la domiciliu și este căutat,pentru furtul debijuterii relatează Monitorul de Suceava.

Potrivit sursei citate, furtul a fost săvârșit la începutul lunii august. într-o seară în care proprietarii erau plecați de acasă. Hoţii au intrat în casă, cel mai probabil, cu chei potrivite, pentru că nu era forțată nicio ușă sau fereastră. Bijuteriile – inele, brăţări şi lănţişoare din platină, aur alb şi aur galben, cu diamante şi safire – au fost luate din sertarul unei comode din dormitorul de la etaj.

Citeste si...  Concert magistral cu Fuego la Teatrul Național, în seara de Crăciun

După o anchetă care a durat o lună, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au făcut mai multe percheziții. „Au fost identificate mai multe bijuterii dintre cele sustrase cu ocazia comiterii faptei, în valoare totală de circa 40.000 euro, precum și suma de 84.000 lei utilizată la tranzacționarea acestora, aceste bunuri fiind ridicate și predate proprietarilor”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Suceava.

furturi , bijuterii