Iata ce spun reprezentanţii Pro Tv!

dansez-pentru-tine

Despre zvonul conform caruia show-ul „Dansez pentru tine” ar urma sa fie scos din grila de toamna a Pro Tv-ului, reprezentantii postului spun ca nu s-a luat inca nicio decizie clara in acest sens, dar ca, daca acest lucru se va intampla, emisiunea va fi inlocuita cu o alta la fel de buna!

Dupa opt ani de prezenta pe sticla, show-ul „Dansez pentru tine” ar putea fi scos din grila Pro Tv in aceasta toamna. Cel putin acesta este zvonul care circula in presa autohtona in ultimele zile, mai ales dupa ce s-a vorbit despre o taiere a costurilor productiilor extrem de costisitoare.

Despre disparitia show-ului „Dansez pentru tine” din grila de toamna, Lucia Antal, director de imagine al Pro Tv, spune ca nu s-a luat inca nicio decizie finala in acest sens.

„Nu am luat o hotarare in ceea ce priveste formatul. Ce este sigur este ca vom avea un show de dance in grila de toamna. Orice format pe care-l vom parasi va fi inlocuit cu un altul, pe care il vom considera mai adecvat publicului si momentului actual”, a declarat Lucia Antal pentru paginademedia.ro.

Un alt zvon ce circula zilele acestea prin presa, tot referitor la „Dansez pentru tine”, este ca, daca emisiunea va continua, cel mai probabil nu va mai fi prezentata de Stefan Banica.

Citeste si...
Ştii cum să-ţi menţii sănătatea în zona intimă?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.