O tânără cântăreaţă de muzică populară, Maria Beatrice Băndoiu trece prin clipe groaznice după ce a fost desfigurată de un câine într-un parc din Capitală.

Maria a fost muşcată de faţă iar acum nu mai poate urca pe scenă. Pentru a-și recăpăta aspectul fizic și să-și poată continua cariera, Maria are nevoie de trei operații estetice, care costă mult.
Maria a suferit deja câteva intervenții chirurgicale, însă mai are nevoie de încă trei.
Coşmarul Mariei a început după ce într-un parc din București, un câine s-a apropiat de ea, un Golden Retriver. Maria i-a întins o bucată dintr-un covrig, moment în care animalul s-a repezit și a mușcat-o de față.

,,Am avut șansa de a întâlni un medic foarte bun, care a salvat foarte mult și chiar vocea mea. Am avut o operație de cinci ore în care a reparat foarte mult pentru că lăsând la o parte aspectul și chestiunea pur estetică erau foarte multe lucruri în neregulă, rupte și părți lipsă. Atunci mă gândeam numai dacă o să rămân cu cicatrici, fără să mă gândesc la partea de nervi care a fost puțin afectată, dar care se va recupera. Însă, legat de aspectul fizic vor mai fi aproximativ trei intervenții de corecție. În mod cert va mai fi o intervenție la nas, una la gură și apoi va rămâne de văzut cum se vor vindeca cicatricile. E clar că voi avea nevoie de sprijin de acum înainte pentru a reuși să fac tot ce medicul decide că este nevoie pentru a-mi reveni, a-mi recăpăta aceeași imagine”, a spus Maria.
„Visul meu este să apar și de acum înainte pe scenă. Acum am luat o pauză. Dar am credința că voi recupera și că oamenii care mă iubesc mă vor aștepta oricât va fi nevoie”, a adăugat Maria.

Citeste si...  Lora a lansat un nou single - “Flying solo”

Cei care vor să o ajute pe Maria Beatrice Băndoiu pot dona bani în contul RO11BTRL04101201J15217XX, deschis la Banca Transilvania.