Florin Ristei a fost nevoit să meargă pe tocuri!

Florin Gabriela Arsenie-Antena1
Florin Ristei, fotografii realizate de Gabriela Arsenie, Antena 1

Ca să fie o Nicole Scherzinger cât mai autentică pentru emisiunea de sâmbătă, “Te cunosc de undeva”, Florin Ristei a învățat să meargă pe tocuri, cu o seară înaintea primei gale a celui de-al cincilea sezon, care începe pe 15 februarie, la Antena 1. Și a stat cocoțat pe ele 12 ore neîntrerupte, pe tot parcursul zilei de filmare.

Câștigătorul celui mai recent sezon XFactor s-a supus și altor “chinuri”: a purtat pentru prima oară lentile de contact și gene false, străduindu-se eroic să nu lăcrimeze. De asemenea, pentru un decolteu fin, și-a epilat părul de pe piept.

Florin Gabriela Arsenie 4

“Nu mă așteptam să fiu Nicole la prima gală. M-am obișnuit foarte greu cu lentilele și genele false și nu reușesc să înțeleg cum merg femeile pe tocuri. Am stat pe ele 12 ore. A fost crimă! (râde). Dar acum cred că o să-mi cumpăr o pereche de cizme de-astea”, povestește Florin, amuzat.

Cât de sexy reușește Florin Ristei să arate în postura lui Nicole Scherzinger, vedeți sâmbătă, de la ora 20.30, la premiera celui mai nou sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Citeste si...  Iohannis: Campania nu trebuie să fie despre dosarul cu ANI, asta nu interesează pe nimeni