May Ashworth este o bunicuță de 86 de ani din Marea Britanie și a reușit să-i surprindă pe cei de la Google folosind „te rog”și „mulţumesc” în căutările sale pe Google.
Bunicuța a folosit aceste cuvinte pentru că a crezut că există o persoană reală la sediul Google care răspunde solicitărilor sale.
Nepotul a distribuit poza cu search-ul bunicii, adunând aproape 30.000 de redistribuiri.

Ben Eckersley, în vârstă de 25 de ani, care trăieşte în Manchester (Anglia) a trecut în vizită pe la bunica lui şi, folosind laptopul acesteia, a observat, într-un tab rămas deschis, o căutare Google amuzantă.

„Te rog converteşte aceste cifre romane MCMXCVIII mulţumesc”, era căutarea tastată de bunică, urmată de răspunsul „1998”.

Citeste si...  Google a transferat 16 miliarde de euro prin Insulele Bermude, evitând astfel plata taxelor în Uniunea Europeană

„Am întrebat-o pe nana de ce a folosit ‘te rog’ şi ‘mulţumesc’ şi se pare că ea crede că există cineva în sediul Google care este responsabil de căutările oamenilor. A crezut că dacă este politicoasă, răspunsul va veni mai rapid”, a povestit tânărul amuzat.

Nu doar utilizatorii Twitter au fost fermecaţi de bunicuţa lui Ben, ci şi chiar sediul din Marea Britanie al Google. Compania a observat fotografia făcută publică de nepot şi i-a transmis acestuia pe Twitter: „Într-o lume cu miliarde de căutări, a dumneavoastră ne-a făcut să zâmbim”.