Misterele lui Bote: „Exista cineva în mintea mea, care cred că e sufletul meu pereche”

Bote

Acum, dacă este doar în mintea lui – ca o viziune – ori femeia îi împărtăşeşte iubirea, nu se ştie pentru că nu vrea să vorbească. Cătălin Botezatu tace mâlc în privinţa acestei relaţii, care, potrivit declaraţiilor sale, poate fi chiar una ipotetică.

In ultima perioada, Catalin Botezatu a fost implicat in diverse relatii, dar niciuna nu a pus amprenta asupra lui. Nici Anda Adam si nici Vica nu au reusit sa-l cucereasca pe designer, ci o alta femeie, necunoscuta.

La 47 de ani, Catalin Botezatu si-a gasit, in sfarsit, sufletul pereche. Nu vrea sa spuna cine e aleasa, dar simte ca ar putea sa traiasca o viata intreaga alaturi de ea. Asta nu inseamna insa ca este pregatit pentru casatorie, pentru ca nu va face niciodata acest pas, pe care-l considera inutil.

„Sufletul pereche poate fi oricine. Eu mi-am dat seama, dupa multi ani, ca exista cineva in mintea mea care cred ca e sufletul meu pereche. Nu-mi doresc nici in visele mele cele mai rele sa nu raman cu acea persoana.

O simt aproape de mine, cred in ea, ma bucur ca nu e atat de sofisticata, ca nu-si doreste publicitate, pentru ca sta mai mult prin strainatate.

Bote 2

E rau ca oamenii trec peste niste faze frumoase ale iubirii, care sunt cele mai importante. Acum se intampla totul mai repede. La 20 de ani dragostea era mai curata, oamenii aveau niste principii, gandeau mai profund, fetele nu faceau dragoste pana in noaptea nuntii…dorinta pasiunii crestea cu cat se apropia mai mult acea zi.

Acum, la 47 de ani, pot sa spun ca sunt fidel unei singure femei. Cred ca le-am vazut pe toate, le-am facut pe toate. Cred ca am avut in patul meu cele mai frumoase femei din Romania.

Cred ca m-am oprit la o singura femeie. Asta nu inseamna ca sunt pregatit de casatorie, niciodata. Cred ca actul asta e inutil. Daca vrei sa faci acest pas, poti sa-l faci la Biserica, in fata lui Dumnezeu”, a spus Catalin Botezatu pentru o emisiune de la Kanal D.

Catalin Botezatu a avut mai multe relatii cu femei celebre, majoritatea terminandu-se din cauza infidelitatii: Tania Budi, Vanda Vlasov, Bianca Dragusanu.

Citeste si...  Fostul fotbalist al echipei Petrolul, Constantin Moldoveanu, a încetat din viaţă