După ce a fost la un pas să fie exclusă din PSD, Gabriela Firea răspunde apelurilor lui Liviu Dragnea şi anunţă o împăcare istorică. Primarul general al Capitalei dezvăluie că a fost sunată de preşedintele PSD şi chiar i-a mulţumit acestuia pentru urările de sănătate şi florile trimise la spital, în zilele în care aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală.

Gabriela Firea a dezvăluit la Antena 3 că a primit flori la spital din partea lui Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Victor Ponta. „Sunt convinsă că au fost sinceri în demersul lor”, a afirmat primarul Capitalei.

Firea a relatat că a fost sunată de Dragnea, pentru a discuta despre problemele Primăriei Capitalei şi pentru a oferi sprijinul Guvernului. „M-a sunat, mi-a spus că a primit acele adrese şi că doreşte să rezolve parte din probleme. Am înţeles că doreşte să normalizeze relaţia dintre preşedintele PSD şi primarul general. Este de bun augur pentru cetăţeni. Eu nu am cum să nu salut acest lucru”, a declarat primarul Capitalei.

Citeste si...
Dragnea, răspuns ironic la propunere CE privind respectarea statului de drept: De ea depinde încălzirea sau răcirea globală

Săptămânile trecute, în discursurile susţinute în şedinţele unor filiale judeţene ale PSD, Liviu Dragnea a lansat un apel public de împăcare către primarlul general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.