Black Friday reprezintă ziua sau, în cazul României, zilele cu cele mai mari reduceri din 2014 la o mulţime de magazine. De la aragazuri, frigidere până la laptopuri, telefoane, ceasuri şi chiar haine, perioada cu cele mai importante scădere ale preţurilor.

black_friday_1_08125500

Black Friday sau Vinerea Neagră a pornit în Statele Unite şi este ziua care urmează Zilei Recunoştinţei, fiind considerată şi startul sezonului de cumpărături pentru Crăciun.

Black Friday a fost asimilată şi de unele magazine online şi offline din România. De Black Friday marile magazine se întrec în a oferi preţuri şi reduceri cât mai avantajoase, astfel încât să atragă clienţi într-un număr cât mai mare şi să aibă, implicit, profituri foarte mari într-un timp scurt.

Startul campaniei Black Friday a Flanco va avea loc vineri, 21 noiembrie, la ora 6.00, în toate cele 87 de magazine, care vor avea program prelungit între 21 şi 23 noiembrie. În plus, reduceri importante vor ptuea fi găsite şi pe www.flanco.ro.

Flanco anticipează vânzări de 110 milioane lei (24,8 milioane euro) în perioada campaniei de reduceri Black Week, care se va desfăşura în 21-23 noiembrie, cu 53% mai mult faţă de evenimentul similar din 2013, a declarat directorul general al retailerului electro-IT, Dragoş Sârbu, într-o conferinţă.

Altex a început campania de reduceri încă din data de 13 noiembrie, cu o săptămână înainte de toţi competitorii din piaţa electro-IT.

În evenimentul de shopping al anului, reducerile vor fi aplicate la 450.000 de produse: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, produse pentru casă şi grădină, auto, articole sportive. Magazinul online estimează reduceri de până la 75%.

Pentru campania Black Friday din acest an, eMAG estimează vânzări totale de 150 de milioane de lei, urmând ca retailerul să vândă şi 50 de autoturisme.

Magazinul online MarketOnline.ro a anunţat că pregăteşte reduceri de până la 75% pentru evenimentul Black Friday 2014.

Categoriile de produse la care se vor aplica reduceri sunt: televizoare, tablete, laptopuri, electrocasnice mari şi mici, componente PC, aparate foto şi produse de îngrijire personală.

Mobexpert oferă şi anul acesta reduceri substanţiale în cadrul campaniei Black Friday, în perioada 21-23 noiembrie hipermagazinele grupului aşteptându-şi clienţii cu reduceri de până la 50% pentru sute de produse, mobilier şi decoraţiuni.

Produsele cu preţuri reduse vor fi postate pe site-ul www.mobexpert.ro şi pe pagina de Facebook Mobexpert începând cu 17 noiembrie, fiecare magazin pregătind clienţilor şi alte oferte tentante.

Citeste si...  Două accidente cu doi morţi, în Buzău şi Braşov