Bill Gates, fondatorul Microsoft, este cel mai bogat om al planetei și are tot ce și-ar putea dori un om. Cu toate acestea, miliardarul american șochează și susține că marele său regret în viață este faptul că nu cunoaște nicio limbă străină.
Întrebat care este cel mai mare regret din viaţa sa, Bill Gates a răspuns: „Mă simt destul de prost că nu ştiu nicio limbă străină”, a răspuns Bill Gates.
„Am învăţat latina şi greaca în liceu şi am luat note de zece şi cred că îmi ajută vocabularul, dar îmi doresc să ştiu franceză sau arabă sau chineză. Sper în continuare să am timp ca să studiez una dintre ele – probabil franceza pentru că e cea mai uşoară. Am folosit Duolingo (n.r.: aplicaţie pentru telefon şi PC cu jocuri educative pentru învăţarea de limbi străine) pentru un timp dar nu m-am ţinut. Mark Zuckerberg a învăţat în mod uimitor mandarina şi a făcut o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu studenţi chinezi – incredibil”.

Citeste si...
Intr-o lume dominata tehnologic de smartphone-uri si tablete, Microsoft se bazeaza in continuare pe PC-uri. Afla ce modificari va face in privinta dispozitivelor mobile