Bianca și Victor : Lună de miere exotică

BiancaBianca și Victor au uimit pe toată lumea cu decizia lor de a se căsători, mai ales că el vine dintr-o relație de șase ani, iar ea dintr-una de trei ani, cu fotbalistul Adrian Cristea.

 

Săgeata lui Cupidon a făcut ravagii în cazul Biancăi Drăgușanu și al lui Victor Slav. Cu toate că sunt împreună doar de jumătate de an, cei doi se poartă de parcă ar forma un cuplu de ani de zile. Chiar dacă a stat șase ani cu Anda Adam, Victor nu a simțit nevoia să o ceară în căsătorie, ceea ce înseamnă că el a știut foarte bine că nu ea era aleasa. Interesant este cât de repede s-a implicat prezentatorul rubricii Meteo de la ProTV într-o nouă relație.

După ce s-au întâlnit pentru un moment artistic împreună la „Dansez pentru tine”, Bianca și Victor au trezit imediat suspiciuni cum că ar fi împreună, însă nu au vrut să recunoască nici în ruptul capului. Abia după ce au fugit într-o minivacanță la Roma, și au fost surprinși de paparazzi, cei doi nu au mai avut încotro și au hotărât de comun acord să confirme relația.

Acum, sunt la un pas de a-și jura iubire eternă în fața lui Dumnezeu, lucru care se va întâmpla, cel mai probabil, anul acesta. Multe dintre detaliile cu privire la acest eveniment nu sunt stabilite încă, dar cert este că Victor și Bianca știu sigur unde vor să se răsfețe în luna de miere. Amândoi optează la unison pentru o destinație exotică, având de ales între Bora Bora și Republica Domincană.

Redactia EXPRESSPress

 

Citeste si...
Jenant! Milionarul din Timişoara a trădat-o pe Anda Adam!