Bianca Dragusanu s-a decis sa vorbeasca despre operatiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului. Ea recunoaste ca a gresit cand si-a pus acid hialuronic in buze, insa spune ca este extrem de multumita de silicoane. Despre corpul ei, pe e alta parte, declara ca este exclusiv rezultatul infometarii.

Bianca-Dragusanu-vorbeste-deschis-despre-operatiile-estetice--Vezi-prin-cate-interventii-a-trecut-si-ce-regreta-

Bianca a fost acuzata de multe ori ca a ajuns sa arate ca o femeie de plastic din cauza prea multor interventii estetice. Diva, insa, sustine ca nu si-a facut decat o interventie majora la nivelul bustului, iar restul au constat doar in injectii cu diferite substante, menite sa-i mareasca buzele sau sa-i ascunda ridurile de expresie.
„Nu sunt o persoana care si-a facut operatii cu nemiluita! Este o falsa impresie, poate si pentru faptul ca m-am schimbat mult de cand sunt in lumea mondena. Daca regret o interventie este aceea la nivelul gurii, a fost groaznic. Mi-am pus acid hialuronic in buze de doua ori, insa de anul trecut, nu imi mai fac nimic. Am vrut sa le am mai carnoase, insa, nu mi-a placut deloc rezultatul final, mai ales ca am slabit foarte mult si era un contrast vizibil intre fata subtire si buzele prea mari. In plus, am o dantura prea frumoasa ca sa nu o lasa sa se vada. Acea gura cu silicon parca nu era a mea, eram alta persoana, asa ca nu o sa mai incerc experiente de genul acesta. Acum, am buzele mele si ma simt perfect” ,a comentat Bianca.

Citeste si...  BIANCA DRĂGUȘANU ȘI VICTOR SLAV LA CEA MAI TARE SIMULARE DE NUNTĂ