„N-a durat foarte mult, dar a fost superb!”

Bendeac 1

Dupa despartirea cu scandal de Antena 1, Mihai Bendeac a anuntat ca se va intoarce la Prima TV, acolo unde va lucra din nou cu Mirela Zeta, fosta lui iubita din facultate.

Revenirea lui Mihai Bendeac in echipa Prima TV, acolo unde a fost membru de baza al trupei care a lansat show-ul „Mondenii”, ii va prilejui talentatului actor si reintalnirea cu Mirela Zeta, alaturi de care a trait o intensa poveste de dragoste in timpul facultatii: „Eram in facultate, prin anul doi… Ce vremuri… N-a durat foarte mult, dar a fost superb si am avut multe de invatat de la ea. Nu am fi putut sa ramanem impreuna, intrucat avem personalitati ce se lovesc mereu cap in cap”, declara franc Bendeac, la un moment dat, despre legatura fierbinte pe care a avut-o cu Mirela.

Bendeac

In vara lui 2009, Mihai Bendeac a plecat de la Prima TV, desi avea un succes urias cu „Mondenii”, alegand Antena 1, unde a realizat timp de 4 ani emisiuni de umor gen „In puii mei” sau „IComedy”, cu mare priza la public. La inceputul acestui an, Bendeac s-a despartit cu scandal de Antena 1, alegand sa revina la Prima TV, unde va aparea in cateva productii.

Citeste si...
JAF de 1 milion de euro în centrul oraşului Milano