Victoraş Micula, cel mai controversat băiat de bani gata are un salariu de peste o mie de euro pe lună, primit de la firma părinţilor, pentru „creativitate”. Într-un interviu acordat pentru România TV, acesta a mărturisit că elicopterul privat cu care se plimbă e unul închiriat şi că nu se aştepta să pice Bacalaureatul. Acesta e şi motivul pentru care s-a dus la exament cu un Ferrari de 200.000 de euro, ca să poată sărbători după.

beizuadea_22910300

Victoraş Micula este recunoscut pentru extravaganţele sale. Numai în ultimul an, băiatul de bani gata, care a picat BAC-ul, a ieşit pe stradă cu maşini de lux şi flancat de bodyguarzi. Şi-a petrecut numeroase vacanţe pe insule exotice, iar, mai nou, plănuieşte o vizită în cosmos. Acum un an, Victoraş Micula a uimit când a mers cu elicopterul la mormântul părintelui Arsenie Boca. Juniorul familiei Micula este cunoscut şi pentru pasiunea pentru telefoanele scumpe. Anul trecut, el a fost surprins de paparazzi în timp ce-şi cumpăra un mobil de 10.000 de dolari.

Cu toate astea, băiatul milionarului spune că tot ce s-a spus despre el este exagerat. În realitate, el spune că se ocupă de afacerile părinţilor şi este un copil normal.

Citeste si...
Cine este Csilla Hegedus, propusă la conducerea ministerului Culturii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.